Pravila!!!

SNP :: Forum :: Pravila

Go down

Pravila!!!

Objavlja  shot4lick on Ned Mar 30, 2008 1:15 pm

- Žaljenje ali nestrpnost: Če bo moderator ocenil, da je post ali tema žaljiva se jo bo brisalo.. Strogo odsvetujemo, da delate “strokovne” analize o forumaših, ki so drugačnega mnenja ali pa sogovornika žalite, provocirate, izzivate ali z njim osebno obračunavate na katerikoli način – zaradi nestrinjanja v mišljenju ali česar drugega. Prepovedano je na žalitve odgovarjati z žalitvami ali na katerikoli način ovirati normalno funkcioniranje določenega sklopa foruma. Če se bodo ta pravila kršila, bodo objave ali tema zbrisane.

- Rasizem: Rasistične pripombe niso dovoljene. Z njimi uporabniki pokažejo svojo omejenost in nezrelost. Forumi morajo biti sprejemljivi za vse, ne glede na njihovo raso, veroizpoved, spol, barvo polti, državo iz katere prihajajo ali bolezni in nezmožnosti.

- odpirati teme o drugih forumaših ali pa teme s tematiko komentiranja moderiranja.

- SPAM: Teme, ki ne spadajo v določen sklop, bodo premaknjene v ustrezne sklope ali pa v spemerski kotiček. Spam in podobno, razen v spemerskem kotičku bomo brisali. Se pravi vse neumestne izjave in oddaljevanje od teme, se briše ali prestavi v spemerski kotiček. (Čvekajte in pozdravljajte se v sklopu Druženje ali v spemerskem kotičku, v posameznih sklopih pa se držite tem, prosim! Če temu ni tako, bodo neprimerne teme brisane, prestavljene ali zaklenjene.)

˝JST SM TA PA TAM, ZGLEDAM TAKU PA TAKU˝ --> tema je namenjena predstavitvi na novo registreranega člana. Se pravi, vsak nov uporabnik naj bi se predstavil in objavil svojo sliko. To delamo zaradi poznanstev in dobrih odnosov. Vaših slik ne bomo uporabljali za druge namene.


Napisanih pravil se poskušajmo držati. Ta tema bo zaklenjena in v njo se ne bo pisalo. Če imate kaksen predlog, PM(personal message) to ADMIN(vutra, sh0t, sky), pa bomo poštimal zadevo.


lp, sh0t
avatar
shot4lick

Število prispevkov : 24
Join date : 27/03/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


SNP :: Forum :: Pravila

 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu